در مناظره انتخاباتی اتحادیه استانی آسانسور و پله‌برقی؛ همه هدف وفاق دارند

مناظره نامزدهای انتخابات اتحادیه استانی آسانسور و پله‌برقی

مناظره انتخاباتی نامزدهای انتخابات اتحادیه استانی آسانسور و پله‌برقی، روز 12بهمن در محل دانشگاه علمی-کاربردی کوشا برگزار شد. در این مناظره 8نفر از نامزدها حضور داشتند و در سه بازه زمانی 2، 7 و 5دقیقه‌ای به سوالات طرح شده توسط مجری مناظره پاسخ دادند.

سوالات طرح شده در مناظره انتخاباتی اتحادیه استانی آسانسور و پله‌برقی

شما می‌توانید خلاصه‌ای از صحبت 8 نامزد حاضر در این مناظره، یعنی پژمان بروجردی، هادی رادبد، مسعود رحیمی، شاهین شادمان، حمید قناعت‌جو، رحمت‌الله قیصری، محمدرضا مظفرپور و علی‌محمد منصوری را در سایت پلکان بخوانید.

اولین بخش سوالات مناظره انتخاباتی اتحادیه استانی آسانسور و پله‌برقی

  • رزومه کاری نامزد
  • چه ویژگی‌ای در خود سراغ دارید که به واسطه آن کانیدای این انتخابات شدید؟

دومین بخش سوالات مناظره انتخاباتی اتحادیه استانی آسانسور و پله‌برقی

  • مشکلات مهم صنعت و صنف از نگاه شما در پنج تیتر اصلی که می‌خواهید در اولویت به آنها بپردازید؟
  • رسته‌های مختلف صنعت از نگاه شما و راه‌های تعادل بین آنها؟
  • کمیسیون و کارگروه‌های پیشنهادی شما؟

سومین بخش سوالات مناظره انتخاباتی اتحادیه استانی آسانسور و پله‌برقی

  • اهداف کوتاه‌مدت و بلند مدت نامزد؟
  • اگر امروز 100روز باشد که از انتخاب شما می‌گذرد، چه گزارش عملکردی ارائه می‌دهید؟

در حاشیه مناظره انتخاباتی اتحادیه استانی آسانسور و پله‌برقی

واحدهای فعال صنعت آسانسور و پله‌برقی، 3برابر نیاز کشور است

عباس ابریشمی، رئیس اتحادیه کشوری آسانسور و پله‌برقی ایران بعد از این مناظره و در حاشیه آن گفت: یکی از معضلاتی که هیچکدام از نامزدها به آن اشاره نکردند تعداد واحدهای فعال صنعت آسانسور بود که سه برابر نیاز کشور است. توان تولیدی ما 100هزار دستگاه در سال است این در حالی است که کمتر از 30هزار دستگاه در حال تولید است.

رئیس اتحادیه کشوری آسانسور و پله‌برقی ادامه داد: معضل اصلی این است که دوستان کم‌فروشی می‌کنند و به دنبال مهر فروشی می‌روند. آیا نامزدها انتخابات، فکری برای حل این مسئله کرده‌اند؟ تا زمانی که واحدها به سمت یکی شدن و افزایش توان حرکت نکنند قدرت صادرات در خود ایجاد نکنند، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.

او با اشاره به بعضی از انتقادات طرح شده، اذعان کرد: چه اتحادیه استانی شکل بگیرد و چه این اتفاق نیفتد، در بدبینانه‌ترین حالت، سامانه جامع آسانسور تا پایان خردادماه رونمایی خواهد شد و عمده مشکلات را رفع خواهد کرد؛ قراردادهای سرئیس ئ نگهداری‌ای که فقط با کد رهگیری قابل انجام است و کسی که مجاز نباشد، نمی‌تواند اقدامی در این مورد انجام دهد.

ابریشمی در ادامه افزود: بیمه‌ جزو قرارداد سرویس و نگهداری است و لازم نیت مبلغی برای آن پرداخت شود، کافی است این اطلاعات جا بیفتد، مبالغ لازم در قرارداد اعمال شود و اصلا پول بیمه دریافت نکنید؛ در اینجا کسی که غیر مجاز است و می‌خواهد آسانسور را بیمه کند، در هدف خود ناکام خواهد شد.

رئیس اتحادیه کشوری آسانسور و پله‌برقی در پایان از تمامی فعالین صنعت و عضو اتحادیه کشوری درخواست کرد تا روز دوشنبه، 15بهمن 1403، پای صندوق‌های رای حاضر شوند و افراد اصلح‌ را باهم انتخاب کنند.

هیچ آماری از صنعت آسانسور و پله‌برقی موجود نیست

علیرضا یوسفی، نائب رئیس هیئت مدیره سندیکا آسانسور و پله‌برقی ایران در بخشی دیگر از حواشی این مناظره گفت: چطور در صنعت ما، تصمیمات حساس اتخاذ می‌شود بدون داشتن اطلاعات آماری؟ تدوین کارتابل فنی که به بخش عظیمی از صنعت ما لطمه خواهد زد، بر اساس چه مطالعات و اطلاعاتی از تولید و مصرف داخلی طرح‌ریزی شده است؟

او در ادامه تاکید کرد: تا زمانی که مرکز پژوهش‌های کشور، بانک اطلاعاتی خود را درباره صنعت آسانسور کامل نکند، هیچ تصمیمی نمی‌تواند منطقی و راهگشا باشد. بیشتر از 20سال از تاسیس اولین تشکل ما در صنعت آسانسور و پله‌برقی گذشته و به قطع عرض می‌کنم هیچ کدام از این تشکل‌ها آمار دقیقی از فعالان این صنعت، معضلات و اقدامات مفید و الزامات صنعت ندارند و بیشتر تصمیمات، بدون مستندات آماری اتخاذ شده است.

یوسفی با ذکر این جمله که «خشونت ریشه در عدم شناخت ما دارد» خار نشان کرد: ریشه شناخت در نزدیکی است و وقتی من اجازه اظهار نظر و همکناری را ندارم، تشکل دیگری را ایجاد می‌کنم که در آن بتوانم به اظهار نظراتم بپردازم. امروز ما به این رشد و بالندگی رسیدیم که باید متحد باشیم و اگر این اتحاد شکل نگیرد، هروز باید شاهد شکل گیری تشکلات و اتحادیه‌های جدید باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *