سمینار آسانسور هیدرولیک در اهواز/ رفع ابهام از استانداردهای نصب با هیدروفرکو

سمینار آسانسور هیدرولیک در اهواز

صبح امروز، 11بهمن، دوره آموزشی آسانسور هیدرولیک در اهواز به همت گروه صنایع مهندسی هیدروفرکو و پلکان ، رسانه خبری و اطلاعاتی صنعت آسانسور و پله‌برقی ایران و با کمک نعمت‌الله نوری‌زاده، سرپرست اتحادیه استان خوزستان برگزار شد.

در این دوره بیش از 150 تکنسین نصب آسانسور اهواز، بازرس‌های آسانسور و مدیران شرکت‌های نصب حضور داشتند. میلاد فرخی و مجتبی ذوالفقاری مدرسان این سمینار در دو بخش آسانسورهای هیدرولیک و MRL بودند.

مدرسان دوره آسانسور هیدرولیک در اهواز

مدرس اول دوره آموزشی آسانسور هیدرولیک در اهواز، میلاد فرخی، عضو هیئت‌مدیره «صنایع مهندسی هیدروفرکو» بود و موارد استانداردی که باید در نصب و بازرسی انواع آسانسورهای هیدرولیکی رعایت شود را مرور و ابهامات و اشتباهات متداول را بر مبنای استاندارد EN81-2 توضیح داد.

مدرس دوم، مجتبی ذوالفقاری، دبیر تدوین استانداردهای ملی نوین آسانسور 6303-20 و 6303-50 بود و استانداردهای آسانسور کششی MRL را بر مبنای استاندارد ملی 6303-1 مرور کرد.

جزئیات دوره سمینار آسانسور هیدرولیک در اهواز

تاکنون دوازه دور از این سمینار در شهرهای مختلف از جمله مشهد و تهران برگزار شده است. در این سمینارها که اینبار در شهر اهواز برگزار شد، استانداردهای مربوط به موتورخانه، کابین، ترمز ایمنی، جک و راپچرولوها، ضربه‌گیرها، کلید حد نهایی، پاوریونیت‌ها، شلنگ‌ها، هشدارها، تابلوفرمان و دیاگرام‌های هیدرولیک برقی در آسانسور هیدرولیک مرور شده و همچنین اهمیت استفاده از آسانسور هیدرولیک و محاسبات استاندارد آن عنوان می‌شود.

در دوره دوازدهم سمینار آسانسورهای هیدرولیک در اهواز، برای اولین بار توضیحاتی درباره استانداردهای اجرایی آسانسور MRL هم ارائه شد. در این بخش، دبیر تدوین استانداردهای ملی نوین درباره این نوع آسانسور به تشریح تعاریف و استانداردهایی از آسانسور MRL پرداخت که مغفول و نادیده مانده بود.

از جمله سرفصل‌هایی که مجتبی ذوالفقاری به توضیح و مرور آنها پرداخت می‌توان به «الزامات آسانسورهای با جانمایی ماشین‌آلات درون چاه/بیرون چاه(MRL)»، «الزامات کابینت ماشین‌آلات و دسترسی به ماشین‌آلات از طریق سقف کابین/ داخل کابین/ چاهک/ کفی/ دریچه‌های بیرون چاه» اشاره کرد.

عظیم قرقانی، مدیرمسئول رسانه پلکان هم در مقدمه این سمینار آموزشی در اهواز، ضمن اشاره به اهمیت به‌روزرسانی آموزش در صنعت آسانسور و پله‌برقی، صنعتگران ایرانی را جهادگران عرصه تولید عنوان کرد. او با اشاره به نقش موفق صنایع مهندسی هیدروفرکو در تولید آسانسورهای استاندارد هیدرولیک گفت: ایران پتانسیل‌های بالایی برای صادرات دانش و قطعات باکیفیت حتی به دورترین و پیشرفته‌ترین کشورهای جهان دارد و پلکان هم قصد دارد تا همراه این توانمندان در تولید، ابتدا کشور را غنی کند و در گام‌های بعدی، جهان را به این توانمندی آشنا کند.

نعمت‌الله نوری‌زاده، سرپرست اتحادیه استان خوزستان هم در بخش آغازین این سمینار، ضمن تشکر از صنایع مهندسی هیدروفرکو و رسانه پلکان بابت برگزاری این دوره در اهواز، گفت: اتحادیه استان خوزستان، برای حمایت از فعالین صنعت آسانسور و پله‌برقی حامی برگزاری دوره‌های آموزشی است و برای ارتقا سطح کیفیت آسانسور و حمایت از حقوق مصرف‌کننده از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد چرا که آسانسور در زندگی نقش کلیدی دارد و کیفیت بالای زیستن، حق تمام شهروندان اهواز و استان خوزستان است.

تصاویری از سمینار آسانسور هیدرولیک در اهواز

پیشینه خبر

آسانسورهای هیدرولیک، یک انتخاب مناسب و ایمن برای مناطق زلزله‌خیز هستند. این آسانسورها که برای آپارتمان‌های با تعداد طبقات کم، مقرون به‌صرفه‌ هستند، در سال‌های اخیر و در مواردی با تخطی از قوانین استاندارد اجرا شده‌اند و در مواردی از تجهیزات تقلبی در اجرای آنها استفاده شده است.

از این رو، تدوین استاندارد‌ برای اجرای آسانسور هیدرولیک امری ضروری به نظر رسید و این استاندارد تحت عنوان EN81-2 تدوین شد و حالا، گروه صنایع مهندسی هیدروفرکو، از زمستان سال 1402، اقدام به مرور این استاندارد و رفع ابهام از آنها کرده و سمینارهای خود را در شهرهای مختلف برگزار می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *